مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت اعلام کرد:
ماسک زدن فراموش نشود
با ماسک زدن جان خود و دیگران را نجات دهیم!
اگر همگی اقدامی در جهت کنترل شیوع کرونا انجام ندهیم، یقین داشته باشیم که در پاییز امسال در هر دقیقه یک نفر از ما بر اثر کرونا جان خود را از دست خواهیم داد!
بدیهیاستکه تعداد مبتلایان آنقدر زیاد خواهد شد که بسیاری از افراد، حتی شانس بستری شدن را هم نخواهند داشت! حتی اگر پذیرش شوند، کادر درمانی بهقدری خسته و ناتوان خواهد بود که توان پاسخگویی و خدماترسانی لازم به این حجم از مبتلایان را نخواهد داشت. در کنار این مساله، ازدسترفتن تعدادی از پزشکان و پرستاران مدافع سلامت هم اجتنابناپذیر خواهد بود و ... .
پس همگی با انجام کارهای سادهی ماسک زدن، شستوشوی مرتب دستوصورت با آبوصابون و رعایت فاصلهگیری بدنی، جان خود و همنوعان خود را نجات دهیم.
پس بیایید با هم از قوانین و تدابیر وضع شده درخصوص رعایت مسائل بهداشت عمومی؛ از قبیل استفادهی درست از ماسک، رعایت فاصلهگیری بدنی، شستشوی مرتب دستها با آبوصابون پیروی کنم و با اینکار جان خود و همنوعان خود را نجات دهیم.